Odotettu joulupäivän tähdistöottelu

Tulevan joulupäivän tähdistöottelun valmistelut ovat hyvällä mallilla. Perinteinen tähdistöottelu kokoaa Pellon Kiekon entiset ja nykyiset tähdet joulupäivän iltana Pellon jäähalliin.

Pekiläiset kiekkotähdet keräävät varoja pellolaisen juniorijääkiekkoilun lisäksi tänä vuonna entisen pelikaverin Hiski Aron vakavan sairastumisen vaatimaan kuntoutukseen. Tämän vuoden Old Stars joukkuetta kokoavat Jari Niva ja Jari Raattama kertovat pelaajakaverinsa kohtalosta seuraavaa:

”Joukkueemme pelaaja Hiski Aro (40) sairastui viime maaliskuussa bakteerin aiheuttamaan aivokalvon tulehdukseen ja hän taisteli elämästään kolmen viikon ajan Meilahden sairaalan teho-osastolla. Hiski selviytyi taistosta voittajana, mutta tulehduksen pahimmassa vaiheessa hän oli saanut aivoinfarkteja, jotka olivat aiheuttaneet vaikeita vammoja. Tällä hetkellä Hiski on sokeutunut, toinen korva on lähestulkoon kuuro ja hänellä on tasapainoaistin sekä lähimuistin kanssa ongelmia.  Hiski on edelleen Laakson kuntoutussairaalassa kuntoutuksessa.

Hiski oli ennen sairastumistaan Eviralla elintarvikevalvojana Helsingissä ja hänen perheeseensä kuuluvat avovaimo Mirka ja pojat Anselmi (1 vuotta) sekä Helmeri (4 vuotta). Hiski on ollut aina erittäin urheilullinen ja parhaimmat saavutukset hänellä ovat jääkiekosta etenkin Lapin alueella. Hän on pelannut jääkiekkoa myös Etelä-Suomessa ja muistaaksemme viimeinen joukkue edustustasolla oli Riihimäen Nikkarit 2-divisioonassa.

Hiski on aikoinaan osallistunut Pellon Kiekon juniorina 74-syntyneiden Pohjola-leirille Vierumäellä Lapin aluejoukkueessa. Viimeisten vuosien aikana jääkiekkoilu on Hiskillä muuttunut harrastepohjalle vaikean polvivamman vuoksi ja hän pelasi sairastumiseensa asti Helsingin Stadiliigaa Shrimps -nimisessä joukkueessa.

Hiski on myös osallistunut Tähdistöotteluun aikaisempina vuosina. Haluamme vanhoina pelikavereina auttaa Hiskiä kuntoutuksessa ja pienikin panos siihen on mielestämme tärkeää ja se auttaa Hiskiä ja hänen perhettään jaksamaan eteenpäin.”

Jari Niva kertoo, että tapahtuman lisäksi Hiskin kuntoutuksen tueksi on tulossa pelipaitalahjoituksia Jokereiden (KHL), Neftekhimikin (KHL) ja Pietarinkadun Oilersin pelaajilta nimikirjoituksilla. Suunnitteilla on järjestää huutokauppa ko. paitojen tiimoilta. Kuvia paidoista löytyy tapahtuman Facebook -sivuilta. Huutokaupasta lisätietoa tulevaisuudessa.

Old Stars

Ilmoittautuminen Old Stars -joukkueeseen on käynnissä. Jokainen pelaaja osallistuu tapahtumaan 20€ osallistumismaksulla, joka menee Hiskin kuntoutukseen. Joulupäivän peliä on tulossa seuraamaan tietysti myös Hiski omien tukijoukkojensa kanssa.

Old Stars -ohjelma

 • Kokoontuminen jäähallilla 25.12. klo 14.00
 • Käynti haudoilla (lähtö klo 14.15 omilla autoilla + omat kynttilät)
 • Ottelu klo 16.00
 • Old Starsin saunailta klo 19-22 Hotelli Pellonhovi Kivipirtti (oma pyyhe mukaan)

Ilmoita osallistumisesi sähköpostiosoitteeseen j.niva@netti.fi 14.12.2014 mennessä. Osallistumismaksu 20€, joka menee Hiskin kuntoutukseen.

Terveisin Jari puh. 040 540 6837

KiPS – Red Stars 3 – 2 ja

Lappi Liigan kärkiottelu Kittilässä oli niin tasainen kuin osattiin pelätä. Molemmilla joukkueilla oli paikkansa, mutta taidokkaasti torjuneet maalivahdit eivät olleet yllätettävissä. Avausmaalia odoteltiin 13 minuuttia, kun KiPS onnistuu ylivoimalla siirtämään isännät 1 – 0 johtoon Juho Pesosen osumalla. Vain 37 sekuntia ja Red Stars tulee tasoihin Joonas Siivolan (Teemu Leppäniemi, Vesa Kulluvaara) viimeistellessä. Ajassa 18.59 vierailijat menevät ottelussa ensimmäisen kerran johtoon (1-2) Vesa Kulluvaaran osumalla, syötön tarjoili Jouni Leppäniemi.

Toisen erän ensimmäinen 10 minuuttia oli punatähdille tiukka paikka, kun jäähysuman aikana KiPS onnistui painamaan kiekon vierailijoiden päähän ja vihdoin ajassa 30.11 Olli Lahtela onnistuu 5 – 3 vastaan ylivoimalla tasoittamaan pelin 2 – 2. Erän loppupuoli oli sitten punatähtien näytöstä ja vain epäonni tuntui estävän johto-osuman.

Kolmas erä oli ehkäpä tämän kauden parhinta ja viihdyttävintä kiekkoa molemmilta joukkueilta ja vain maalivahtien loistavat pelit estivät lisäosumat. Päätöserässä PeKi sai kaksi ylivoimamahdollisuutta ja kiekko liikkui näyttävästi Kittilän puolustuspäässä, maali jäi kuitenkin puuttumaan. Kittilän jäähallin yleisö sai rahalleen vastinetta, kun joukkueet päätyivät ottelun varsinaisella peliajalla tasatulokseen 2 – 2 ja lähdettiin jatkoajalle. Ajassa 62.02 KiPSin Olli Kunnari päättää ottelun ylivoimamaaliin komealla siniviivalaukauksella. Maalivahtien torjunnat: KiPS Marko Köngäs 12 + 12 + 10 +2 = 32, PeKi Red Stars Simo Seikkula 15 + 6 + 15 + 2 = 38. Simo Seikkula palkittiin joukkueensa parhaimpana pelaajana.

PeKin valmentajakaksikko Jouko Seikkula ja Ilkka Koskela olivat varsin tyytyväisiä joukkueensa esitykseen. Seikkula oli tietysti pahoillaan, että voittoa ei tullut ja että jatkoajalla PeKille määrätty rangaistus tuntui tulevan hiukan kevyesti. Saimme mukaan kuitenkin yhden pisteen ja säilytimme paikkamme ainakin toistaiseksi sarjakakkosena. Punatähdet kohtaaat vielä ennen joulutaukoa vieraissa KoTu Hockeyn ja kotonaan KiPS Teamin.

KeKi vahvana Pellossa

Lappi Liigan kärkiottelu Pellossa kokosi odotetusti mahtavan kauden ennätysyleisön (212) ja vauhdikas peli oli myös yleisön mieleen. Sarjassa dominoinut Kemijärven Kiekko oli myös niin vahva kuin osattiin pelätä. Red Stars oli saanut kutakuinkin parhaat pelaajat liikkeelle ja pyristeli taidokasta joukkuetta vastaan kaksi tasaista erää. Kolmannessa erässä parin ylivoimaosuman jälkeen kemijärveläiset antoivat näytöksen kuinka kiekko liikkuu ja kun viimeistely oli huippuluokkaa, jäi punatähdille vain läheltäkatsojan osa ja kauden avaus tappio oli totta. Ottelu 0-11 (0- 2, 0- 2, 0-7).

Red Starsin valmennustiimistä Ilkka Koskela antoi vierailijoille täyden tunnustuksen: ”Meillä oli paikkamme ensimmäisessä ja toisessa erässä eikä niistä tehty maaleja ja kun vastustaja rankaisi isolla prosentilla oli tulos tämmöinen.” Ilkka antoi kuitenkin joukkueelle hyvän arvosanan: ”Pelimme on mennyt paljon eteenpäin ja jos tulevana viikonloppuna pystymme pelaamaan Kittilässä saman 60 min kuin mitä pystyimme KeKin kanssa 40 minuuttia, olemme vahvoilla. Kemijärvi on koonnut sellaisen joukkueen, että se pärjäisi tällä hetkellä sarjaporrasta ylemmällä tasolla hyvällä menestyksellä.

Maalivahtien torjunnat: Peki Red Stars Simo Seikkula 7 + 12 + 13 = 32 Keki Jaakko Varrio 11 + 9 + 4 = 24.

Red Stars matkustaa tulevana lauantaina KiPS:n vieraaksi. Joukkueet ovat käyneet viime kausilla tasaisia ja vauhdikkaita otteluita. Lauantaina selviää kumpi joukkueista jatkaa sarjakakkosena.

Lappi Liigan sarjakärki KeKi kohtaa Red Starsin tulevana lauantaina

Todellinen kunnon mittari on punatähdillä tulevana viikonloppuna kun Pellon jäähalliin saapuu toinen puhtaan pelin joukkue, Kemijärven Kiekko. KeKi on vahvistanut rivejään kentällisellä RoKin entisiä pelureita ja on marssinut voitosta voittoon varsin ylivoimaisesti. Yllättäen sarjan ennakkosuosikki KiPS ei kestänyt idän pikkujättiläisen kyydissä kuin avauserän 10 minuuttia.

Taisteluun lähdetään haastajan asemasta

Tuleva ottelu on varsin kova ja vauhtia siitä ei tule puuttumaan, arvioi Jouko Seikkula. -Tähän otteluun lähdemme varmasti hyvällä latauksella ja haastajan asemasta ensimmäisen kerran tällä kaudella. Joukkue on terveenä ja toivomme valmennustiimin kanssa saavamme liikkeelle parhaan mahdollisen ryhmän puolustamaan kotiotteluiden tappiotonta putkea.

Punatähtien pitää pystyä jäädyttämään KeKin ykköskentän peli, sillä kolmikko Wedman, Kostamo, Inkeröinen pommitti KiPSin täysin hajalleen Kemijärvellä. KeKin ykköskenttä teki 7 maalia 12:sta ja Lappi Liigan pistepörssissä tämän kolmikon takana oleva Joonas Palojärvi teki KiPSiä vastaan vielä hattutempun. Kemijärvellä KiPSin kaatoa todisti 450 katsojaa, joten kiekkokuume on Kemijärvelläkin varsin korkealla.

Red Starsin joukkueenjohtaja Kari Konttaniemi ja GM Kyösti Nikka odottavat Pellon jäähalliin kauden ennätysyleisöä ja  ”kuudetta” kenttäpelaajaa  tukemaan taistelussa sarjakärkeä vastaan. KeKin fanit tulevat varmasti pitämään metakkaa myös Pelhoon, joten tunnelma on korkealla lauantaina,  kun Lappi Liigan kärkiottelu käynnistyy klo 17.00.

Red Stars sarjakakkoseksi Lappi Liigassa

PeKin edustusjoukkue matkusti paikallisotteluun Kolarin työväenurheilijoiden vieraaksi Koivuhalliin. Ottelun ennakkoasetelmissa vieraat olivat ehkäpä voittajaehdokkaita, mutta edellisessä ottelussa KoTu oli pitänyt sarjakärki KiPS:ä tiukoilla Kittilässä kaksi erää. Kolarissa isännät eivät pysyneet punatähtien kyydissä, kuin ottelun ensimmäisessä erässä paikoitellen. Laukaukset tulivat kaukaa eivätkä olleet edes vaikeita torjuttavaksi Red Stars maalivahti Simo Seikkulalle. Ottelun avausmaalia ei tarvinnut kauan odottaa, kun PeKin kakkosyhdistelmä järjestelee 0-1 osuman Antti Mäki syöttää ja Juho Passoja viimeistelee. 0–2 osumasta vastaa ykköskenttä ylivoimalla Petri Sakon ( Tony Hietanen, Antti Vestola) osumalla ajassa 7.13. Ottelun avauserässä tehdään vielä kaksi osumaa, 0- 3 Antti Vestola (Petri Sakko, Jouni Leppäniemi ) ja 0-4 osuma merkitään kolmoskentälle maalintekijänä Matias Siivola (Teemu Leppäniemi, Vesa Kulluvaara).

Kakkoserässä KoTu vaihtaa maalivahtia

Viisi minuuttia oli pelattu kun PeKin ykkösvitja Joonas Siivola (Petri Sakko , Jouni Leppäniemi) muuttaa numerot 0–5 ja se riittää KoTun maalivahti Tuukka Mantovaaralle.

KoTun maalinsuulle luistelee Tuomas Hirvimäki, joka saa todistaa jo minuutin pelin jälkeen kuinka punakone toimii. 28.25 maalintekijänä 0-6 Joonas Siivola ( Petri Sakko ja Jouni Leppäniemi). 30.07 on neloskentän aika onnistua, verkkoja heiluttelee 0-7 Ville Saukkoriipi ja syötön tarjoilee Harri Joona. 31.21 siirretyn rangaistuksen aikana 0-8 Antti Vestola ( Petri Sakko, Juho Konttaniemi). Erässä onnistuu vielä Kolari kaventamaan 1-8 Tomi Gröötilän kyseenalaisella potkumaalilla, jota PeKi ei olisi missään nimessä halunnut hyväksyä.

PeKi onnistui leveällä materiaalilla

Kolmanteen erään ei hirveästi panosta jäänyt, mutta PeKi kaunisteli numeroita 1- 9 Petri Sakko ( Jouni Leppäniemi, Antti Vestola), 1 –10 maalintekijänä Tuomas Nikka Juho Passojan syötöstä ja päätösnumerot 1- 11 Janus Ylimaunu Tuomas Nikan tarjoilusta.

Maalivahtien torjunnat KoTu Hockey: Tuukka Mantovaara 8 + 3+ 0 = 11, Tuomas Hirvimäki 0 + 11 +15 = 26), PeKi Simo Seikkula 10 + 5 + 9 = 24.

PeKin valmentaja Jouko Seikkula oli yllättynyt vastustajan pehmeydestä. Meille tämä antoi mahdollisuuden pelauttaa isolla rosterilla neljää hyökkäyskenttää ja kolmea pakkiparia. Kaikki kentät saivat onnistumisia, joten nyt on hyvä lähteä harjoittelemaan kohti syksyn kovinta ottelua.

Red Stars jatkaa voittojen tiellä

PeKin edustusryhmä kohtasi kotihallissa Posion Ladan lauantain Lappi Liigan kierroksella. Lada oli koonnut viidessä ottelussa kolme pistettä ja tavoitteena on varmasti pääsy kuuden sakkiin. Joka Lappi Liigan keskikastin tasaisuuden vuoksi onkin varmasti mahdollista.

Ottelu oli kaksijakoinen. Red Starsin avauserä oli näytöstä kotiyleisön edessä. Avausosumasta vastasi ajassa 2.59 ykköskenttä Antti Vestolan (Tony Hietanen, Jouni Leppäniemi) viimeistelystä. 2-0 maalissa asialla oli jälleen sama kenttä, nyt maalintekijänä Petri Sakko (Joonas Siivola, Jouni Leppäniemi). Ennen erän puoliväliä Tuomas Nikan yksilösuorituksella peli oli jo 3-0. Ladan avausmaali ja kavennus 3-1 tuli reilu minuutti edellisestä. Erässä nähtiin vielä yksi maali kun Petri Sakko (Antti Vestola) pysäyttää kellot ja erän päätösnumerot 4-1.

Toinen erä taistelevalle Ladalle

Jos avauserän laukaukset menivät niukasti Posiolaisille, maalintekijät löytyivät Pellosta. Kakkoserässä osat kääntyivät toisinpäin. PeKi hallitsi peliä, mutta Ladan maalivahti Roni Mäntyniemi napsi kiekkoja ja oli ohittamaton. Erän ainoasta osumasta 4-2 vastasi Ladan Pasi Ruokamo.

Red Starsin valmentaja Jouko Seikkula arvioi, että pelaajille taisi hiipiä hieman hyvänolon tunne hyvän avauserän jälkeen ja se kostautui toisessa erässä. Valmentaja Ilkka Koskela arvioi, että toisessakin erässä PeKillä olisi ollut jopa viiteenkin maaliin mahdollisuus, mutta posiolaiset karvasivat korkealta ja puolustivat joukkueena uhrautuvasti ja se piti Ladan mukana pelissä.

Punatähdet palasivat omalle tasolleen päätöserässä

Kolmanteen erään tuli jälleen ryhtiliikkeen tehneet punatähdet. Reilun 3 min pelin jälkeen Petri Sakon (Jouni Leppäniemi, Joonas Siivola) hattutemppu vie kotijoukkueen 5–2 johtoon. Kakkoserässä nilkkaansa loukannut Red Stars maalivahti Kimmo Mäki luistelee vaihtoon ja kauden avauspeliinsä luistelee Jyri Pasma. Ehkäpä maalivahdin vaihto sytyttää kotijoukkueen, sillä vajaa minutti ja ylivoimaosumalla Red Stars siirtyy 6–2 johtoon Matias Siivolan (Juho Passoja) maalilla. Tämän jälkeen pelin painopiste oli selvästi Posion maalilla ja Red Stars onnistuu kaunistelemaan numerot ajassa 45.42 7-2 Antti Vestola (Petri Sakko) ja 54.21 jälleen ylivoimalla päätösnumerot 8- 2 Antti Mäki (Tatu Tolppi, Juho Passoja).

Maalivahtien torjunnat Peki Kimmo Mäki 13 + 8 +1 =22, Jyri Pasma 0 + 0 + 7, Lada Roni Mäntyniemi 12 +16+16 = 44.

Jouko Seikkulan mielestä oman joukkueen terävyys ei ollut aivan parasta mahdollista luokkaa, voitto on tietenkin tärkeä asia ja että jokaiselle kentälle saatiin onnistumisia oli myös hyvä asia. Meillä oli viikolla ongelmia harjoituksien suhteen mm. flussaepidemia on pitänyt pelaajia poissa harjoituksista ja se ei voi olla näkymättä pelissä. Lauantain ottelua seurasi 132 henkeä.

KoTu Hockey – PeKi Red Stars 8.11. klo 16.00 Koivuhallissa

Lähdemme tulevalle harjoitusviikolle hyvällä taisteluhengellä, sillä tulossa on tiukka paikallisottelu KoTua vastaan Kolarissa. Nousukuntoinen KoTu kiusasi sarjakärki KiPSiä sen kotihallissa kaksi erää ja näytti vaarallisuutensa. Punatähdet tietävät fanaattisen kolarilaisyleisön, joten joukkueen pitää olla hereillä ja iskussa tulevana lauantaina ja kannustusjoukkoja niitä tarvitaan.

Tervetuloa mukaan!

Red Stars vierasvoittoon Rovaniemellä

PeKin edustusryhmän vahvat esitykset saivat jatkoa, kun Lappi Liigan neljäntenä oleva Yläkemijoen Kiekko isännöi ottelua Lappi areenan uudessa harjoitushallissa. Ottelun avauserän ainoat tilastomerkinnät olivat 2 minuutin rangaistukset molemmille joukkueille. Ottelun avausmaalia saatiin odottaa reilut neljä minuuttia toisessa erässä.

Avausmaalista 0-1 vastasi Red Starsin Simo Kähkönen (Tatu Tolppi). Enempää maaleja ei toisessa erässä saatu aikaiseksi. Red Stars hallitsi kahta ensimmäistä erää, mutta YKI taisteli yhdessä loistavan maalivahtinsa Tomi Kumpulan kanssa.

Punatähdet loistivat kolmannessa erässä

Kolmannessa erässä sitten nähtiin mikä todellinen ero on tällä hetkellä sarjanelosen ja kolmannen välillä. Kun vain seitsemän sekuntia päätöserää oli pelattu, PeKin ykköskentän pakkipari pysäytti kellot ja vei vierailijat 0-2 johtoon. Antti Vestolan esityöstä viimeistelijänä toimi Tony Hietanen. Vajaa minuutti edellisestä ja numerot taululla 0-3 Jouni Leppäniemen (Antti Vestola, Vesa Kulluvaara) osumasta. Pienen jäähysuman jälkeen Red Stars onnistui ylivoimalla 0-4 Antti Vestolan (Jouni Leppäniemi, Vesa Kulluvaara) toimesta. Erän puolessavälissä PeKi siirtyi 0-5 johtoon alivoimalla maalintekijänä Janus Ylimaunu (Juho Passoja). Päätösnumerot 0-6 sinetöi oivalla pelipäällä olleet Janus Ylimaunu ja Juho Passoja.

Maalivahtien torjunnat YKI Tomi Kumpula (11+13+11) = 35, PeKi Kimmo Mäki (7+7+6) = 20.

Red Stars valmentaja Jouko Seikkula oli peliesitykseen erittäin tyytyväinen.

– Se oli meiltä tasapainoinen esitys, vastustaja oli hyvä ja meillä varsinkin toinen erä oli vahva. Joukkueen peli menee mainiosti eteenpäin ja onnistumisiakin tulee kaikille ketjuille.

Lauantaina 1.11. Red Stars – Lada

Tulevana lauantaina Red Stars saa vieraakseen Posion Ladan. Vauhdikasta ottelua pääsee seuraamaan klo 17.

Posiolaiset eivät ole vielä saaneet Lataa lentoon, mutta pelit paranevat ja niinpä Red Stars valmennustiimi lupaa, että kotiyleisölle tarjotaan jälleen onnistumisia ja elämyksiä isolla rintamalla! Terveystilanne on ainakin alkuviikon osalta hyvä ja Jouko arvelee Teemu Leppäniemenkin olevan lauantaina pelaavassa rosterissa ja Petri Sakko vahvistaa jälleen joukkuetta

E2-sarjaturnaus 1.11. lauantaina

Tervetuloa seuraamaan E2-sarjan Pellon turnausta lauantaina. Ottelut pelataan Pellon jäähallissa.

Otteluohjelma:

 • klo 11.00 Et-Po – PeKi
 • klo 12.30 Lämärit musta – Et-Po
 • klo 14.00 PeKi – Lämärit musta

Jäädytys pelien väleissä, erätauko pari minuuttia. Aikataulua voidaan tarvittaessa nopeuttaa, jos pelit sujuvat nopeasti.

Pellon Kiekko -82 pj. Taisto Ylisaukko-oja (puh. 040 564 4962)

PeKi Pink Stars emännöi ensimmäistä turnausta lauantaina

Pellossa käydään mielenkiintoinen mimmien jääkiekkokauden avajaisturnaus. Tervetuloa seuraamaan tyttökiekkobuumia, kun Jääkiekkoliiton Lapin alueen mimmisarja käynnistyy tulevana lauantaina 25.10. Pellon jäähallissa.

Turnaukseen osallistuvat TIHC Torniosta, Et-Po Ylitorniolta, Luleå HF ja PeKi Pink Stars. Turnauksessa pelataan 2 x 15 min erät. Jäähallin kahvila palvelee ottelujen ajan.

Turnausohjelma:

 • klo 10.00 TIHC Mimmit – Et-Po Mimmit
 • klo 11.00 PeKi Pink Stars – Luleå HF
 • klo 12.00 Et-Po Mimmit – PeKi Pink Stars
 • klo 13.00 Luleå HF – TIHC Mimmit
 • klo 14.00 PeKi Pink Stars – TIHC Mimmit
 • klo 15.00 Luleå HF – Et-Po Mimmit

Mimmisarjaan osallistuvat myös seuraavat joukkueet: RoKi, SoPa

Pellon Kiekko -82 pj. Taisto Ylisaukko-oja

Pink Stars yhdyshenkilöt: Tiina-Mari Konttaniemi (puh. 040 715 2752), Mari Sihvo (puh. 040 742 0585)

Sarjan otteluohjelma.

PeKi Red Stars maalitalkoissa kotihallissaan

Lappi Liigan uusin tulokas KiPS Team joutui melkoiseen koettelemukseen vieraillessaan Pellossa. Kittilän jääkiekkobuumi on mahdollistanut kahden miesjoukkueen ilmoittamisen Lappi Liigaan. Lähinnä nuorista lahjakkaista pelaajista koottu Team hakee ensikokemusta miestensarjoista.

Lauantain kotiottelussa päästiin kokeilemaan uusia koostumuksia ja uudet pelaajat pääsivät totuttelemaan joukkueen pelitapaan, arvioi valmentaja Jouko Seikkula. Nyt ainakin saatiin onnistumisia laajalla rintamalla ja kotiyleisö sai nauttia hienoista maaleista.

Ottelu päättyi 14-3 (4-1, 3-2, 7-0). Maalivahtien torjunnat: PeKi Simo Seikkula 7 ja Tony Orajärvi 2. KiPS Team Antti Ylitalo 50 kertaa.

PeKin maalintekijöinä Jouni Leppäniemi 2, Timo Pantsar 1, Petri Sakko 3, Tuomas Nikka 1, Tobias Kauppinen 1, Matias Siivola 3, Janus Ylimaunu 2, Juho Konttaniemi 1.

Tulevana viikonloppuna punatähdet matkustavat Rovaniemelle, jossa kohdataan monta pykälää kovempi vastus, Yläkemijoen kiekko. Ottelu alkaa Lappi Areenan uudessa harjoitushallissa lauantaina klo 18.40.

Vanhemmat artikkelit «