Red Stars kohtaa Old Stars:in joulupäivän tähdistöottelussa

Joulun odotettu urheilullinen lahja tarjoillaan joulupäivänä 25.12 klo 16.00. Tänäkin vuonna PeKin entiset  tähtipelaajat, legendat ja Old Stars -pelaajat haluavat olla mukana tukemassa pellolaista juniorijääkiekkoa. Tämän lisäksi tänä vuonna kerätään varoja Pekiläisen kiekkoilija Hiski Aron kuntoutukseen. Tapahtumaan on tulossa laajasti kiekkoväkeä ja vaikuttajia koko Pellon Kiekon 32-vuotisen taipaleen ajalta. Kiekko teeman mukaisesti pukeutua voi myös PeKin retro-asusteisiin, tapahtumassa valitaan vuoden 2014 jääkiekkoteko ja luvassa on mm. erätauolla rangaistuslaukauskilpailu.

Järjestäjät PeKi juniorit, Red Stars, Pink Stars ja Old Stars toivottavat kaikki joulun viettäjät tervetulleeksi Pellon Jäähalliin. Tämän vuoden Old Stars -joukkuetta kokoavat Jari Raattama ja Jari Niva odottelevat vielä muutamia ilmoittautumisia lisää, mutta nimivahvaan joukkueeseen on tulossa mm. seuraavat pelaajat:

 • Jari Raattama
 • Lasse Raattama
 • Juha-Pekka Mäki
 • Veli-Sakari Mäki
 • Teuvo Marjeta
 • Taneli Marjeta
 • Tuomas Marjeta
 • Aapo Aro
 • Antti Hanhirova
 • Jari Niva
 • Jouko Seikkula
 • Ilkka Koskela
 • Asko Saukkoriipi
 • Sami Kauppinen
 • Kimmo Kurth
 • Mika Mäki
 • Santtu Sirkkala
 • Teppo Konttajärvi
 • Jari Hasa

Red Stars:in viikonloppu – 25 maalia ja 6 pistettä

Lappi Liigan syyskauden päätöskierroksella herkuteltiin maalinteossa oikein kunnolla. PeKin punatähdillä oli tuplapeli viikonloppu ja lauantaina kohdattiin vieraissa KoTu Hockey.

Tällä hetkellä joukkueiden tasoero on melkoinen ja vain hyvin torjunut KoTun maalivahti Okko Kenttälehto piti numerot siedettävinä. Ottelu päättyi numeroihin 0 – 7 (0-2, 0-2, 0-3) ja tiesivät PeKissä torjuntavastuun saaneelle Jyri Pasmalle upeata nollapeliä. Lappi Liigan pistepörssissä omaa tiliään kartuttivat: Juho Konttaniemi 1+1, Tony Hietanen 1+1, Joonas Siivola 2+1, Tuomas Nikka 1+0, Vesa Kulluvaara 1+2 ja upealla pelipäällä ollut Jouni Leppäniemi 1+6. Maalivahtien torjunnat: KoTu; Okko Kenttälehto 51 torjuntaa, PeKi Red Stars Jyri Pasma 26 torjuntaa.

Sunnuntai tarjosi maali-iloittelua kotihallissa

Syyskauden päätösottelun PeKin punatähdet kävivät kotihallissaan, jonne oli saapunut KiPS Team. KiPSin selkeä kakkosjoukkue on koottu nuorista tulevaisuuden tähdistä, jotka nyt ensimmäisellä kaudella miesten sarjassa ovat melkoisissa purjeissa. Vierailija KiPS Team taisteli mainiosti avauserän, jonka jälkeen isännät tarjoilivat kotiyleisölleen (114) pikkujouluherkkua oikein kunnolla. Ottelun päätösnumerot Red Starsille 18 – 2 ( 2-0, 7-1, 9-1).

Red Starsin maalihulinasta voidaan poimia kaksi hattutempun tekijää, seuran upea tulevaisuuden lupaus 15-vuotias Ville Waara (3 + 2) ja joukkueen kapteeni Vesa Kulluvaara (3 + 2). Tehoja löytyi myös seuraavilta pelaajilta, jotka nousivat kohisten Lappi Liigan pistepörssissä: Teemu Leppäniemi 1+1, Joonas Siivola 1+1, Tony Hietanen 1+4, Antti Vestola 2+2, Juho Konttaniemi 1+0, Tuomas Nikka 2+4, Juho Passoja 2 +0, Ville Saukkoriipi 1+2, Harri Joona 1+2, Tatu Tolppi 0+2, Timo Pantsar 0+2, Jouni Leppäniemi 0+3. Maalivahtien torjunnat: PeKi Red Stars Jyri Pasma  2+5+1 = 8 torjuntaa, KiPS Team Tuomas Niemi 15+18+21 = 54 torjuntaa.

Joulutauolle Liigan kolmostilalta

Lappi Liiga lähtee nyt joulutauolle Kemijärven Kiekon ylivoimaisessa johdossa. 11 ottelusta se on voittanut kaikki. Sarjan kakkostilasta käyvät kamppailua KiPS ja PeKi. Tällä hetkellä KiPS on pelannut 11 ottelua ja kerännyt pisteitä 29. Sarjakolmosena oleva PeKi Red Stars on 10 ottelun jälkeen 25:ssä pisteessä. Joulun välitodistukseen joukkueelleen vastuuvalmentaja Jouko Seikkula antaa 10 miinus. Jatkoaika tappio KiPSille Kittilässä on jäänyt kaihertamaan, mutta muuten joukkue on selviytynyt syyskaudesta kiitettävästi ja kesällä tehty työ kuntopohjan suhteen näkyy kyllä, kun vertaa Lappi Liigan kärkipään joukkueita vaikkapa keskikastiin puhumattakaan tyvipään joukkueista.

Red Starsilla tuplapelin viikonloppu

PeKin edustusryhmä palaa pieneltä harjoitustauolta tuplapeliviikonloppuun. Lauantaina kohdataan vieraspelissä KoTu Kolarin Koivuhallilla ja sunnuntaina Pellon jäähallissa vastaan asettuu KiPS Team klo 15.00. Lappi Liigan syyskauden päättävä kierros tarjoilee vielä jännittäviä otteluja, sillä keskikastin joukkueet ovat kovassa nousussa ja mm. SoPa laittoi sarjakakkosen KiPSin tiukoille Kittilässä. KoTu ja KiPS team kävivät tasaisen tiukan kamppailun viime kierroksella, joten helppoja pisteitä ei ole luvassa tulevanakaan viikonloppuna.

Old Stars kokoamassa näyttävän nipun tulevaan hyväntekeväisyys otteluun

Red Starsin joulutauko ei tule olemaan kovinkaan pitkä sillä joulupäivänä on tarjolla vauhdikasta kiekkoa Pellon jäähallissa, kun Red Stars kohtaa Old Starsin legendaarisessa TÄHDISTÖOTTELUSSA. PeKin nykyiset tähdet saavat vastaansa kovakuntoisen Old Stars -yhdistelmän, josta löytyy pelaajia niin Suomi-sarjassa, 2-div ja Ruotsin 2-divisioonassa pelaavia PeKin kasvatteja.

Lappi Liiga käynnistyy jälleen 3.1. jolloin punatähdet matkustavat Sodankylään, jossa kohdataan sarjanelonen nousukuntoinen SoPa.

Tähdistöottelun Hyväntekeväisyyshuutokauppa etenee

Jari Niva kertoo, että tällä hetkellä Hiskin kuntoutukseen liittyvään huutokauppaan on saatu paitalahjoituksina KHL-pelaajien Aleksander Radulovin (Moskovan TsSKA) ja Johan Harjun (Jokerit) käyttämät aidot pelipaidat nimikirjoituksilla. Muista, lähinnä SM-liigan paidoista, neuvotellaan parhaillaan. Lähtöhinta paidoille on 300€. Tällä hetkellä Johan Harjun Jokeri-paidasta on tarjottu 400€ ja Radulovin 350€.

Lisätietoa ja kuvia paidoista löytyy tapahtuman Facebook-sivuilta.

Odotettu joulupäivän tähdistöottelu

Tulevan joulupäivän tähdistöottelun valmistelut ovat hyvällä mallilla. Perinteinen tähdistöottelu kokoaa Pellon Kiekon entiset ja nykyiset tähdet joulupäivän iltana Pellon jäähalliin.

Pekiläiset kiekkotähdet keräävät varoja pellolaisen juniorijääkiekkoilun lisäksi tänä vuonna entisen pelikaverin Hiski Aron vakavan sairastumisen vaatimaan kuntoutukseen. Tämän vuoden Old Stars joukkuetta kokoavat Jari Niva ja Jari Raattama kertovat pelaajakaverinsa kohtalosta seuraavaa:

”Joukkueemme pelaaja Hiski Aro (40) sairastui viime tammikuussa bakteerin aiheuttamaan aivokalvon tulehdukseen ja hän taisteli elämästään kolmen viikon ajan Meilahden sairaalan teho-osastolla. Hiski selviytyi taistosta voittajana, mutta tulehduksen pahimmassa vaiheessa hän oli saanut aivoinfarkteja, jotka olivat aiheuttaneet vaikeita vammoja. Tällä hetkellä Hiski on sokeutunut, toinen korva on lähestulkoon kuuro ja hänellä on tasapainoaistin sekä lähimuistin kanssa ongelmia. Pitkän Laakson sairaalassa vietetyn kuntoutusjakson jälkeen Hiski on siirtynyt ryhmäkotiin Pasilaan.

Hiski oli ennen sairastumistaan Eviralla elintarvikevalvojana Helsingissä ja hänen perheeseensä kuuluvat avovaimo Mirka ja pojat Anselmi (1 vuotta) sekä Helmeri (4 vuotta). Hiski on ollut aina erittäin urheilullinen ja parhaimmat saavutukset hänellä ovat jääkiekosta etenkin Lapin alueella. Hän on pelannut jääkiekkoa myös Etelä-Suomessa ja muistaaksemme viimeinen joukkue edustustasolla oli Riihimäen Nikkarit 2-divisioonassa.

Hiski on aikoinaan osallistunut Pellon Kiekon juniorina 74-syntyneiden Pohjola-leirille Vierumäellä Lapin aluejoukkueessa. Viimeisten vuosien aikana jääkiekkoilu on Hiskillä muuttunut harrastepohjalle vaikean polvivamman vuoksi ja hän pelasi sairastumiseensa asti Helsingin Stadiliigaa Shrimps -nimisessä joukkueessa.

Hiski on myös osallistunut Tähdistöotteluun aikaisempina vuosina. Haluamme vanhoina pelikavereina auttaa Hiskiä kuntoutuksessa ja pienikin panos siihen on mielestämme tärkeää ja se auttaa Hiskiä ja hänen perhettään jaksamaan eteenpäin.”

Jari Niva kertoo, että tapahtuman lisäksi Hiskin kuntoutuksen tueksi on tulossa pelipaitalahjoituksia Jokereiden (KHL), Neftekhimikin (KHL) ja Pietarinkadun Oilersin pelaajilta nimikirjoituksilla. Suunnitteilla on järjestää huutokauppa ko. paitojen tiimoilta. Kuvia paidoista löytyy tapahtuman Facebook -sivuilta. Huutokaupasta lisätietoa tulevaisuudessa.

Old Stars

Ilmoittautuminen Old Stars -joukkueeseen on käynnissä. Jokainen pelaaja osallistuu tapahtumaan 20€ osallistumismaksulla, joka menee Hiskin kuntoutukseen. Joulupäivän peliä on tulossa seuraamaan tietysti myös Hiski omien tukijoukkojensa kanssa.

Old Stars -ohjelma

 • Kokoontuminen jäähallilla 25.12. klo 14.00
 • Käynti haudoilla (lähtö klo 14.15 omilla autoilla + omat kynttilät)
 • Ottelu klo 16.00
 • Old Starsin saunailta klo 19-22 Hotelli Pellonhovi Kivipirtti (oma pyyhe mukaan)

Ilmoita osallistumisesi sähköpostiosoitteeseen j.niva@netti.fi 14.12.2014 mennessä. Osallistumismaksu 20€, joka menee Hiskin kuntoutukseen.

Terveisin Jari puh. 040 540 6837

KiPS – Red Stars 3 – 2 ja

Lappi Liigan kärkiottelu Kittilässä oli niin tasainen kuin osattiin pelätä. Molemmilla joukkueilla oli paikkansa, mutta taidokkaasti torjuneet maalivahdit eivät olleet yllätettävissä. Avausmaalia odoteltiin 13 minuuttia, kun KiPS onnistuu ylivoimalla siirtämään isännät 1 – 0 johtoon Juho Pesosen osumalla. Vain 37 sekuntia ja Red Stars tulee tasoihin Joonas Siivolan (Teemu Leppäniemi, Vesa Kulluvaara) viimeistellessä. Ajassa 18.59 vierailijat menevät ottelussa ensimmäisen kerran johtoon (1-2) Vesa Kulluvaaran osumalla, syötön tarjoili Jouni Leppäniemi.

Toisen erän ensimmäinen 10 minuuttia oli punatähdille tiukka paikka, kun jäähysuman aikana KiPS onnistui painamaan kiekon vierailijoiden päähän ja vihdoin ajassa 30.11 Olli Lahtela onnistuu 5 – 3 vastaan ylivoimalla tasoittamaan pelin 2 – 2. Erän loppupuoli oli sitten punatähtien näytöstä ja vain epäonni tuntui estävän johto-osuman.

Kolmas erä oli ehkäpä tämän kauden parhinta ja viihdyttävintä kiekkoa molemmilta joukkueilta ja vain maalivahtien loistavat pelit estivät lisäosumat. Päätöserässä PeKi sai kaksi ylivoimamahdollisuutta ja kiekko liikkui näyttävästi Kittilän puolustuspäässä, maali jäi kuitenkin puuttumaan. Kittilän jäähallin yleisö sai rahalleen vastinetta, kun joukkueet päätyivät ottelun varsinaisella peliajalla tasatulokseen 2 – 2 ja lähdettiin jatkoajalle. Ajassa 62.02 KiPSin Olli Kunnari päättää ottelun ylivoimamaaliin komealla siniviivalaukauksella. Maalivahtien torjunnat: KiPS Marko Köngäs 12 + 12 + 10 +2 = 32, PeKi Red Stars Simo Seikkula 15 + 6 + 15 + 2 = 38. Simo Seikkula palkittiin joukkueensa parhaimpana pelaajana.

PeKin valmentajakaksikko Jouko Seikkula ja Ilkka Koskela olivat varsin tyytyväisiä joukkueensa esitykseen. Seikkula oli tietysti pahoillaan, että voittoa ei tullut ja että jatkoajalla PeKille määrätty rangaistus tuntui tulevan hiukan kevyesti. Saimme mukaan kuitenkin yhden pisteen ja säilytimme paikkamme ainakin toistaiseksi sarjakakkosena. Punatähdet kohtaaat vielä ennen joulutaukoa vieraissa KoTu Hockeyn ja kotonaan KiPS Teamin.

KeKi vahvana Pellossa

Lappi Liigan kärkiottelu Pellossa kokosi odotetusti mahtavan kauden ennätysyleisön (212) ja vauhdikas peli oli myös yleisön mieleen. Sarjassa dominoinut Kemijärven Kiekko oli myös niin vahva kuin osattiin pelätä. Red Stars oli saanut kutakuinkin parhaat pelaajat liikkeelle ja pyristeli taidokasta joukkuetta vastaan kaksi tasaista erää. Kolmannessa erässä parin ylivoimaosuman jälkeen kemijärveläiset antoivat näytöksen kuinka kiekko liikkuu ja kun viimeistely oli huippuluokkaa, jäi punatähdille vain läheltäkatsojan osa ja kauden avaus tappio oli totta. Ottelu 0-11 (0- 2, 0- 2, 0-7).

Red Starsin valmennustiimistä Ilkka Koskela antoi vierailijoille täyden tunnustuksen: ”Meillä oli paikkamme ensimmäisessä ja toisessa erässä eikä niistä tehty maaleja ja kun vastustaja rankaisi isolla prosentilla oli tulos tämmöinen.” Ilkka antoi kuitenkin joukkueelle hyvän arvosanan: ”Pelimme on mennyt paljon eteenpäin ja jos tulevana viikonloppuna pystymme pelaamaan Kittilässä saman 60 min kuin mitä pystyimme KeKin kanssa 40 minuuttia, olemme vahvoilla. Kemijärvi on koonnut sellaisen joukkueen, että se pärjäisi tällä hetkellä sarjaporrasta ylemmällä tasolla hyvällä menestyksellä.

Maalivahtien torjunnat: Peki Red Stars Simo Seikkula 7 + 12 + 13 = 32 Keki Jaakko Varrio 11 + 9 + 4 = 24.

Red Stars matkustaa tulevana lauantaina KiPS:n vieraaksi. Joukkueet ovat käyneet viime kausilla tasaisia ja vauhdikkaita otteluita. Lauantaina selviää kumpi joukkueista jatkaa sarjakakkosena.

Lappi Liigan sarjakärki KeKi kohtaa Red Starsin tulevana lauantaina

Todellinen kunnon mittari on punatähdillä tulevana viikonloppuna kun Pellon jäähalliin saapuu toinen puhtaan pelin joukkue, Kemijärven Kiekko. KeKi on vahvistanut rivejään kentällisellä RoKin entisiä pelureita ja on marssinut voitosta voittoon varsin ylivoimaisesti. Yllättäen sarjan ennakkosuosikki KiPS ei kestänyt idän pikkujättiläisen kyydissä kuin avauserän 10 minuuttia.

Taisteluun lähdetään haastajan asemasta

Tuleva ottelu on varsin kova ja vauhtia siitä ei tule puuttumaan, arvioi Jouko Seikkula. -Tähän otteluun lähdemme varmasti hyvällä latauksella ja haastajan asemasta ensimmäisen kerran tällä kaudella. Joukkue on terveenä ja toivomme valmennustiimin kanssa saavamme liikkeelle parhaan mahdollisen ryhmän puolustamaan kotiotteluiden tappiotonta putkea.

Punatähtien pitää pystyä jäädyttämään KeKin ykköskentän peli, sillä kolmikko Wedman, Kostamo, Inkeröinen pommitti KiPSin täysin hajalleen Kemijärvellä. KeKin ykköskenttä teki 7 maalia 12:sta ja Lappi Liigan pistepörssissä tämän kolmikon takana oleva Joonas Palojärvi teki KiPSiä vastaan vielä hattutempun. Kemijärvellä KiPSin kaatoa todisti 450 katsojaa, joten kiekkokuume on Kemijärvelläkin varsin korkealla.

Red Starsin joukkueenjohtaja Kari Konttaniemi ja GM Kyösti Nikka odottavat Pellon jäähalliin kauden ennätysyleisöä ja  ”kuudetta” kenttäpelaajaa  tukemaan taistelussa sarjakärkeä vastaan. KeKin fanit tulevat varmasti pitämään metakkaa myös Pelhoon, joten tunnelma on korkealla lauantaina,  kun Lappi Liigan kärkiottelu käynnistyy klo 17.00.

Red Stars sarjakakkoseksi Lappi Liigassa

PeKin edustusjoukkue matkusti paikallisotteluun Kolarin työväenurheilijoiden vieraaksi Koivuhalliin. Ottelun ennakkoasetelmissa vieraat olivat ehkäpä voittajaehdokkaita, mutta edellisessä ottelussa KoTu oli pitänyt sarjakärki KiPS:ä tiukoilla Kittilässä kaksi erää. Kolarissa isännät eivät pysyneet punatähtien kyydissä, kuin ottelun ensimmäisessä erässä paikoitellen. Laukaukset tulivat kaukaa eivätkä olleet edes vaikeita torjuttavaksi Red Stars maalivahti Simo Seikkulalle. Ottelun avausmaalia ei tarvinnut kauan odottaa, kun PeKin kakkosyhdistelmä järjestelee 0-1 osuman Antti Mäki syöttää ja Juho Passoja viimeistelee. 0–2 osumasta vastaa ykköskenttä ylivoimalla Petri Sakon ( Tony Hietanen, Antti Vestola) osumalla ajassa 7.13. Ottelun avauserässä tehdään vielä kaksi osumaa, 0- 3 Antti Vestola (Petri Sakko, Jouni Leppäniemi ) ja 0-4 osuma merkitään kolmoskentälle maalintekijänä Matias Siivola (Teemu Leppäniemi, Vesa Kulluvaara).

Kakkoserässä KoTu vaihtaa maalivahtia

Viisi minuuttia oli pelattu kun PeKin ykkösvitja Joonas Siivola (Petri Sakko , Jouni Leppäniemi) muuttaa numerot 0–5 ja se riittää KoTun maalivahti Tuukka Mantovaaralle.

KoTun maalinsuulle luistelee Tuomas Hirvimäki, joka saa todistaa jo minuutin pelin jälkeen kuinka punakone toimii. 28.25 maalintekijänä 0-6 Joonas Siivola ( Petri Sakko ja Jouni Leppäniemi). 30.07 on neloskentän aika onnistua, verkkoja heiluttelee 0-7 Ville Saukkoriipi ja syötön tarjoilee Harri Joona. 31.21 siirretyn rangaistuksen aikana 0-8 Antti Vestola ( Petri Sakko, Juho Konttaniemi). Erässä onnistuu vielä Kolari kaventamaan 1-8 Tomi Gröötilän kyseenalaisella potkumaalilla, jota PeKi ei olisi missään nimessä halunnut hyväksyä.

PeKi onnistui leveällä materiaalilla

Kolmanteen erään ei hirveästi panosta jäänyt, mutta PeKi kaunisteli numeroita 1- 9 Petri Sakko ( Jouni Leppäniemi, Antti Vestola), 1 –10 maalintekijänä Tuomas Nikka Juho Passojan syötöstä ja päätösnumerot 1- 11 Janus Ylimaunu Tuomas Nikan tarjoilusta.

Maalivahtien torjunnat KoTu Hockey: Tuukka Mantovaara 8 + 3+ 0 = 11, Tuomas Hirvimäki 0 + 11 +15 = 26), PeKi Simo Seikkula 10 + 5 + 9 = 24.

PeKin valmentaja Jouko Seikkula oli yllättynyt vastustajan pehmeydestä. Meille tämä antoi mahdollisuuden pelauttaa isolla rosterilla neljää hyökkäyskenttää ja kolmea pakkiparia. Kaikki kentät saivat onnistumisia, joten nyt on hyvä lähteä harjoittelemaan kohti syksyn kovinta ottelua.

Red Stars jatkaa voittojen tiellä

PeKin edustusryhmä kohtasi kotihallissa Posion Ladan lauantain Lappi Liigan kierroksella. Lada oli koonnut viidessä ottelussa kolme pistettä ja tavoitteena on varmasti pääsy kuuden sakkiin. Joka Lappi Liigan keskikastin tasaisuuden vuoksi onkin varmasti mahdollista.

Ottelu oli kaksijakoinen. Red Starsin avauserä oli näytöstä kotiyleisön edessä. Avausosumasta vastasi ajassa 2.59 ykköskenttä Antti Vestolan (Tony Hietanen, Jouni Leppäniemi) viimeistelystä. 2-0 maalissa asialla oli jälleen sama kenttä, nyt maalintekijänä Petri Sakko (Joonas Siivola, Jouni Leppäniemi). Ennen erän puoliväliä Tuomas Nikan yksilösuorituksella peli oli jo 3-0. Ladan avausmaali ja kavennus 3-1 tuli reilu minuutti edellisestä. Erässä nähtiin vielä yksi maali kun Petri Sakko (Antti Vestola) pysäyttää kellot ja erän päätösnumerot 4-1.

Toinen erä taistelevalle Ladalle

Jos avauserän laukaukset menivät niukasti Posiolaisille, maalintekijät löytyivät Pellosta. Kakkoserässä osat kääntyivät toisinpäin. PeKi hallitsi peliä, mutta Ladan maalivahti Roni Mäntyniemi napsi kiekkoja ja oli ohittamaton. Erän ainoasta osumasta 4-2 vastasi Ladan Pasi Ruokamo.

Red Starsin valmentaja Jouko Seikkula arvioi, että pelaajille taisi hiipiä hieman hyvänolon tunne hyvän avauserän jälkeen ja se kostautui toisessa erässä. Valmentaja Ilkka Koskela arvioi, että toisessakin erässä PeKillä olisi ollut jopa viiteenkin maaliin mahdollisuus, mutta posiolaiset karvasivat korkealta ja puolustivat joukkueena uhrautuvasti ja se piti Ladan mukana pelissä.

Punatähdet palasivat omalle tasolleen päätöserässä

Kolmanteen erään tuli jälleen ryhtiliikkeen tehneet punatähdet. Reilun 3 min pelin jälkeen Petri Sakon (Jouni Leppäniemi, Joonas Siivola) hattutemppu vie kotijoukkueen 5–2 johtoon. Kakkoserässä nilkkaansa loukannut Red Stars maalivahti Kimmo Mäki luistelee vaihtoon ja kauden avauspeliinsä luistelee Jyri Pasma. Ehkäpä maalivahdin vaihto sytyttää kotijoukkueen, sillä vajaa minutti ja ylivoimaosumalla Red Stars siirtyy 6–2 johtoon Matias Siivolan (Juho Passoja) maalilla. Tämän jälkeen pelin painopiste oli selvästi Posion maalilla ja Red Stars onnistuu kaunistelemaan numerot ajassa 45.42 7-2 Antti Vestola (Petri Sakko) ja 54.21 jälleen ylivoimalla päätösnumerot 8- 2 Antti Mäki (Tatu Tolppi, Juho Passoja).

Maalivahtien torjunnat Peki Kimmo Mäki 13 + 8 +1 =22, Jyri Pasma 0 + 0 + 7, Lada Roni Mäntyniemi 12 +16+16 = 44.

Jouko Seikkulan mielestä oman joukkueen terävyys ei ollut aivan parasta mahdollista luokkaa, voitto on tietenkin tärkeä asia ja että jokaiselle kentälle saatiin onnistumisia oli myös hyvä asia. Meillä oli viikolla ongelmia harjoituksien suhteen mm. flussaepidemia on pitänyt pelaajia poissa harjoituksista ja se ei voi olla näkymättä pelissä. Lauantain ottelua seurasi 132 henkeä.

KoTu Hockey – PeKi Red Stars 8.11. klo 16.00 Koivuhallissa

Lähdemme tulevalle harjoitusviikolle hyvällä taisteluhengellä, sillä tulossa on tiukka paikallisottelu KoTua vastaan Kolarissa. Nousukuntoinen KoTu kiusasi sarjakärki KiPSiä sen kotihallissa kaksi erää ja näytti vaarallisuutensa. Punatähdet tietävät fanaattisen kolarilaisyleisön, joten joukkueen pitää olla hereillä ja iskussa tulevana lauantaina ja kannustusjoukkoja niitä tarvitaan.

Tervetuloa mukaan!

Vanhemmat artikkelit «