Etusivu arrow Vieraskirja
 
 
 

Vieraskirja

Kirjoita vieraskirjaan


Mäntti Aki, ei kauhe    07 maaliskuu 2014 13:24 | Pello
Pekilä neljättä kautta miehissä joukkue ja kolmatta kautta putkeen mitalipeleissä. Ei minusta huono. Ratkasupelejä tänä iltana, huomena ja maholisesti sunnuntainaki. Joka ukkoa tarvithaan, oli net hithaita taikka noppeita. Eikä pakkipuolela ole ollu viime peleissä paljo pelluutuksen varraa ko melkeinpä kahela parila on menty joulutauon jälkheen. Nyt pittää olla hauskaa pellaajilla ja kannustajila. Nostama henkeä otteluissa, emmä keskehnään ala täälä tinkaahmaan. Täältä tähän.

pellaaja    07 maaliskuu 2014 10:22 | Ei paikkaa
Lopeta vain, jos tuo on sinun käsitys kannustamisesta.

kannustaja,ex vai..    07 maaliskuu 2014 09:44 | Ei paikkaa
Pittääkö se lopettaa kannustus sitten. Eikö teän pitäs pelata eikä yleisöä katela. Sellasta se peli näytti olevan että yleisö kiinnosti enempi.Pittä pelata hyvin niin hiljenee se yleisön huutelu jos kämmeistä huutava,teistä pellaajista se riippuu mitä huuetaan. No mutta ossaatta pelata jos haluatte.

Pellaja    07 maaliskuu 2014 09:06 | Ei paikkaa
Oliskohan kommentoijat niitä jokka huuteli rovaniemelä "kannustuksia"? nelosta haukuttiin ja muutenki oli yleistä hävettävvää käytöstä. mukana tais olla kunnanvaltuutettu ja ex/nyk pellaaja. hienoa toimintaa. hiljenittä kyllä ko se nro. 4 tasotti pelin...

ööööööööö    07 maaliskuu 2014 08:41 | Ei paikkaa
Ei taida joo ymmärtää että 4 pakki. ja pakin tehtävät. tsemiä.


251
Kirjoitusten määrä

EasyBook